Home Evenementenkalender Details - The Art of Participatory Leadership

Coöperaties & Commons

commons bannervierkant4

Coöperaties & Duurzaamheid

duur

Coöperaties & Crowdfunding

crowdfundingwebbanner1klein

Evenementenkalender

Evenement 

Titel:
The Art of Participatory Leadership
Wanneer:
08.03.17 - 10.03.17
Waar:
Klooster Nieuwkerk -
Categorie:
Andere

Omschrijving

The Art of Participatory Leadership is een ervaringsgerichte training van 3 dagen waarin je leert, oefent en ervaart wat het van jou vraagt om een participatief vernieuwingsproces te ontwerpen en begeleiden. Dus niet achterover leunen en naar de beamer kijken, maar zelf aan de slag!
Participatief leiderschap gaat over het bevorderen van betrokkenheid, eigenaarschap en zelfsturing, en tegelijkertijd over het benutten van de collectieve wijsheid en het ontdekken van nieuwe oplossingen. Het initiëren en hosten van gesprekken die er toe doen is een kern-leiderschapscompetentie die aanzienlijke verandering teweeg kan brengen, zowel individueel als collectief.

Je maakt kennis met een diversiteit aan werkvormen, onderliggende principes en theorieën en ontdekt hoe je deze kunt toepassen op jouw concrete vragen en situaties. In veiligheid en vertrouwen, met humor en speelsheid.
Deze 3-daagse reis is zo ontworpen en gehost dat jij de ruimte en stimulans voelt om de volgende stap te zetten in je project, met je team of hele organisatie.


VOOR WIE?
Voor iedereen die initiatief wil nemen, waar je ook bent en op elk niveau in een groep of organisatie. Van teammanagers tot wijkregisseurs, van sociaal ondernemers tot directeuren en bedrijfsleiders, van HR managers tot initiatiefnemers en veranderaars. Kortom voor iedereen die samen met anderen wil werken vanuit collectieve creativiteit en daadkracht.

 

Lees er meer over op www.artofparticipartoryleadership.org

Locatie

Locatie:
Klooster Nieuwkerk

Nieuwe leden 2017

Het Coopkracht ICA-kompas

moduleicakompas1

© 2017 Coopkracht vzw