Home Persberichten 2 nieuwe oproepen

Coöperaties & Commons

commons bannervierkant4

Coöperaties & Duurzaamheid

duur

Coöperaties & Crowdfunding

crowdfundingwebbanner1klein

2 nieuwe oproepen
dinsdag, 11 oktober 2016 12:55

Graag willen wij uw aandacht vestigen op 2 nieuwe oproepen:

 

1. Oproep voor het aanbieden van een professionaliseringstraject aangaande de bedrijfscommunicatie bij sociale economiebedrijven.

Het traject focust zich op de essentiële elementen van een professionele bedrijfscommunicatie, met specifieke aandacht voor de eigenheid van sociaal ondernemen. Doel hierbinnen is enerzijds bedrijven in de sociale economie te laten proeven en kennismaken met verschillende communicatietopics en met het belang van een coherente en samenhangende uitwerking hiervan op een professioneel niveau (bewustwording). Anderzijds bestaat het doel uit het begeleiden van deze bedrijven bij het coherent op elkaar afstemmen van de bedrijfsdoelstellingen met de communicatiestrategie en bijhorende communicatie-instrumenten.

 

2. Oproep voor het aanbieden van een professionaliseringstraject aangaande het financieel management in sociale economiebedrijven.

 

 


 

Let op: de deadline om in te dienen ligt op 3 november 2016 om 12u. Offertes dienen via mail verstuurd te worden naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Informatieve vragen over de oproep kunnen worden gericht aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .  

Alle inhoudelijke en administratieve bepalingen vindt u hier.

Deze oproepen worden gefinancierd door de Vlaamse overheid in opdracht van de Vlaamse minister van Sociale Economie.

 

logo niv2 vol vlaanderen-is-duurzaam-ondernemen3  se1

 

 

Nieuwe leden 2017

Het Coopkracht ICA-kompas

moduleicakompas1

© 2017 Coopkracht vzw